cover-image

Over SoLow

Bij SoLow draait alles om het creëren van een levendige en inspirerende werkomgeving. We geloven dat ons succes voortkomt uit de passie en toewijding van ons team.

Als je op zoek bent naar een werkplek waar creativiteit wordt aangemoedigd...

Waar teamwork wordt gewaardeerd en waar elke dag een nieuw avontuur is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Solow zijn we op meerdere plekken door Nederland actief in verschillende winkels, logistiek en ons service kantoor. We streven ernaar om een omgeving te creëren waar iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt, waar je wordt aangemoedigd om jezelf te zijn en je ideeën te delen. Als je wilt werken bij SoLow, kun je rekenen op een ondersteunend team, doorgroeimogelijkheden en een werkomgeving waarin jouw talenten worden gewaardeerd. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een nieuwe carrière of gewoon een leuke werkplek, wij heten je van harte welkom in de SoLow-familie.Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team en ontdek de opwinding en voldoening van het werken bij SoLow. Samen maken we van elke dag een feestje!

Over Solow
Werken bij Solow

Winkels

Stel je voor: je betreedt de kleurrijke wereld van SoLow en wordt verwelkomd door een golf van energie en vreugde. Elke dag is hier een feest en werken staat gelijk aan plezier. 
Winkel vacatures

Servicekantoor

Op zoek naar een betekenisvolle baan bij een groeiende organisatie, waar jouw inzet direct bijdraagt aan het succes en waar een informele werksfeer heerst?
Servicekantoor vacatures

Logistiek

Ben je op zoek naar een dynamische baan waarin je een cruciale rol speelt in het soepel laten verlopen van onze operaties?
Logistieke vacatures

De geschiedenis van SoLow

Timeline image
1994
Oprichting D&F 🥳

Na jarenlang non-food producten op de markt in Gorinchem verkocht te hebben richten Danny & Frans Dame D&F Commodity Trade op.

2003
Eerste SoLow winkel 🏢

In het winkelcentrum Rotterdam Zuidplein wordt de eerste SoLow winkel geopend.

2011
Opening servicekantoor Culemborg 📍

Na jarenlang vanuit een garagebox te hebben gewerkt wordt het nieuwe kantoor en distructiecentrum in gebruik genomen.

2015
Eerste SoLow XXL winkel 🥂

In het centrum van Den Haag wordt de eerste grote XXL store geopend.

2020
Overname door Vendis 🔀

D&F wordt verkocht aan de Vlaamse investeringsmaatschappij Vendis Capital, expert in cosumenten producten en retail.

2022
Eerste winkel in België  🌍

In studentenstad Leuven wordt de eerste SoLow winkel in België geopend. Al snel volgen vier anderen.

2023
Opening 50ste winkel 🎈

In 2020 zijn we gestart met 21 winkels. Na drie jaar wordt in Roermond de 50ste winkel conform de nieuwe SoLow FUN formule geopend.

2028
Opening 100ste winkel 🎊

Na Nederland en België hebben we Duitsland en Frankrijk veroverd!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.